Arbëri

Dorëheqjen e Haradinajt, analistët po e vlerësojnë të qëllimshme dhe për përfitime elektorale

 

Befasisht, Kryeministri Ramush Haradinaj dha dorëheqje të premten në mbledhjen e Qeverisë.

Arsye për këtë, ai tha se është ftesa që ka marrë nga Gjykata Speciale. Mirëpo, mes të tjerash, Haradinaj tha edhe diçka tjetër, raporton KTV.