Arbëri

Fluks i veturave në kufij, pritjet më shumë se tri orë

Foto: Koha
 

Qendra Kombëtare për Menaxhimin e Kufijve ka njoftuar për gjendjen e kufijve në Merdarë dhe tek Dheu i Bardhë.

Sipas një postimi në Facebook, ata thonë se tek Dheu i Bardhë pritja për të hyrë në Kosovë është më shumë se tri orë.