Arbëri

Rritet numri i udhëtarëve mes Shqipërisë dhe Kosovës

Rritet numri i udhëtarëve mes Shqipërisë dhe Kosovës

Rritet numri i udhëtarëve që kalojnë nëpërmjet pikës së kalimit kufitarë në Morinë.

Të dhënat zyrtare për 24 orët e fundit në këtë pikë flasin për kalimin e 14.253 shtetasve me 4171 automjete, të cilët kanë hyrë në territorin e Shqipërisë.