Arbëri

Prokuroria Speciale heton emrat e kontrabandistëve të dyshuar në veri

Prokuroria Speciale heton emrat e kontrabandistëve të dyshuar në veri

Prokuroria Speciale është duke hetuar emrat e kontrabandistëve të dyshuar, të publikuar dy ditë më parë në Radio dhe Televizionin e Kosovës.

Prokurori special, Sylë Hoxha, përmes një deklarate dhënë për RTK-në, tha se ka kërkuar shtimin e numrit të policëve në pjesën veriore të vendit.