Arbëri

Shpëtohen tre turistët gjermanë në kanionet e Gjipesë

Shpëtohen tre turistët gjermanë në kanionet e Gjipesë

Policia e Vlorës u vjen në ndihmë dy turistëve gjermanë të cilët kishin humbur rrugën në kanionin e Gjipesë.

Në njoftimin e policisë thuhet se ty shtetasit e huaj ishin duke eksploruar zonën turistike dhe në rrugën e kthimit kanë mbetur të bllokuar.