Arbëri

AVUK siguron se ushqimet në Kosovë janë sipas standardeve të BE-së

 

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës (AUVK), do të vazhdojë me kontroll të restoranteve dhe vendeve të tjera që kanë qëllim që të kemi më shumë siguri në ushqimet që hamë gjatë stinës së verës.

Lamir Thaçi, zëdhënës i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës (AUVK), tha se çdo herë AUVK ka qenë e gatshme të ketë më shumë kontroll në sigurinë ushqimore gjatë stinës së verës, por edhe gjatë vitit.