Arbëri

Zyrtarët e studentët e UPZ-së thonë se nuk do ta pranojnë vendimin për mos-akreditim

Asnjë fakultet nga gjashtë sa ka Universiteti i Prizrenit, nuk është akredituar nga Këshilli Shtetëror i Cilësisë.

Lajmi i ka dëshpëruar studentët aktualë dhe ata që kishin synuar të studiojnë këtu, raporton KTV.