Arbëri

Veseli, Hoti e Kusari në SHBA me ftesë të Kongresit Amerikan

Veseli, Hoti e Kusari në SHBA me ftesë të Kongresit Amerikan
 

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, me ftesë të Kongresit Amerikan, ka udhëtuar sot për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Siç njofton zyra e Kryeparlamentarit, gjatë kësaj vizite në Washington, Veseli do të zhvillojë takime me përfaqësues të rëndësishëm të shtetit amerikan, senatorë, kongresistë dhe akterë të tjerë të jetës publike në SHBA.