Arbëri

Nis takimi i Mustafës dhe Delawies në Kuvendin e Kosovës

 

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa dhe ambasadori amerikan, Greg Delawie, pas takimit që kanë mbajtur në objektin e Qeverisë së Kosovës, tashmë janë në Kuvendin e Kosovës për të mbajtur takimin e paralajmëruar.

Mustafa dhe Delawie pritet të mbajnë një mbledhje me grupin parlamentar të LDK-së. Temë diskutimi në këtë mbledhje do të jetë demarkacioni. Në këtë takim është edhe shefja e zyrës së Bashkimit Europian, Natalia Apostolova.