Arbëri

Hoxha thotë se kontrata lobuese u bë për t’iu kundërpërgjigjur Serbisë

 

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, është paraqitur këtë të premte para Komisionit për Integrim.

Hoxha, në këtë komision, sqaroi dhe arsyetoi marrëveshjen me kompaninë ‘’Madison Global’’, duke thënë se lobimi dhe këshillimi ndërkombëtar është praktikë e njohur dhe tërësisht legjitime, raporton KTV.