Arbëri

Mustafa pyetet nga deputetët për studentët që nuk u punësuan pas kthimit nga Turqia

Mungesa e legjislacionit, është shkaku pse 11 studentët kosovarë, shkollimin e të cilëve e ka financuar Ministria e Punëve të Brendshme, kanë mbetur pa punë.

Kështu ka thënë ministri Ekrem Mustafa, gjatë raportimit të tij në Komisionin për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të FSK-së.