Arbëri

Nisin punimet në zgjerimin e hyrjes së Veternikut

Nisin punimet në zgjerimin e hyrjes së Veternikut
 

Kanë nisur punimet në zgjerimin e rrugës nacionale N2, segmenti hyrja në qytetin e Prishtinës nga ana e Veternikut, bashkë me urën që i lidhë rrugët nacionale N2 dhe N25.2, me kyçjen e autostradës R7 “Ibrahim Rugova”.

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj theksoi se ky projekt, i cili është dashur të fillojë shumë më herët, është i domosdoshëm për të përballuar fluksin e veturave që ia mësyjnë Prishtinës.