Arbëri

Kryeministri i Bullgarisë thirrje Kosovës e Serbisë të negociojnë, s'e kupton pse Daçiqi e kritikon

Kryeministri i Bullgarisë thirrje Kosovës e Serbisë të negociojnë, s'e kupton pse Daçiqi e kritikon
 

Kryeministri i Bullgarisë, Boyko Borisov, tha se Serbia dhe Kosova duhet të ulen dhe të merren vesh për disa çështje.

Ai i bëri komentet në kuadër të samitit të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore, që po mbahet në Bosnje.