Arbëri

“Luani” dëshmon në Gjykatën Speciale për luftën e UÇK-së

“Luani” dëshmon në Gjykatën Speciale për luftën e UÇK-së
Foto: Koha

Ramiz Qeriqi (Luani), komandant i Batalionit të Dytë "Ruzhdi Salihu", këtë të martë ka dalë për të dëshmuar për luftën e UÇK-së.

Atij, këtë muaj i është bërë ftesë nga Gjykata Speciale dhe i është kërkuar të dorëzoj të gjitha dokumentet që posedon nga koha kur ka shërbyer si komandant, raporton KTV.