Arbëri

Haradinaj e harron kufirin me Malin e Zi, ende s’është formuar trupi punues për punën në terren

 

Marrëdhëniet e mira me Malin e Zi janë duke bërë që Qeveria e Kosovës të mos merret më me demarkacionin e kufirit.

Për këtë çështje është duke vazhduar të punojë Komisioni për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit.