Arbëri

Rruumbeje Ofertën e Kujtesa në Ferizaj!

Artikull i sponzorizuar nga Kujtesa
 

Me një super çmim, për vetëm 11.99 €, qytetarët e Ferizajt mund të përfitojnë shërbimet premium të Kujtesa, të cilat i përmban kjo ofertë.

Kujtesa sjell në shtëpitë e qytetarëve të Ferizajt internet me shpejtësi deri në 300 Mbps, së bashku me ‘wireless modem’. Përveç kësaj, oferta përmban deri në 2 resiverë me mbi 180 kanale argëtuese për dy televizorë si dhe platformën më të re të Kujtesa, aplikacionin KUGO TV së bashku me librarinë e pafund të filmave dhe serialeve më të reja.