Arbëri

Thaçi pret në zyrë Engelin, ky i fundit ka shpresa që Kosova do të përparojë në sundimin e ligjit

Thaçi pret në zyrë Engelin, ky i fundit ka shpresa që Kosova do të përparojë në sundimin e ligjit

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot kongresistin Eliot Engel, Kryesues i Komisionit për Punë të Jashtme në Kongresin Amerikan.

Thaçi ka shprehur kënaqësinë para kongresistit Engel dhe ambasadorit Kosnett për përurimin e ndërtesës së re të Ambasadës së SHBA-së në Prishtinë, duke e krahasuar momentin e 4 Korrikut 2019 me hapjen e Zyrës Amerikane në Kosovë në vitin 1996.