SHBA vlerëson përcaktimin e Kosovës ndaj Hezbollahut

SHBA vlerëson përcaktimin e Kosovës ndaj Hezbollahut

02 July 2019 09:48

Ditë më parë, presidenti Hashim Thaçi nxori një dekret përmes të cilit ka obliguar institucionet e vendit të krijojnë një listë të personave dhe grupeve e organizatave terroriste, të cilat do t’iu nënshtrohen masave kufizuese në territorin e Republikës së Kosovës.

E një veprim të tillë e ka përshëndetur edhe këshilltari i presidentit Donald Trump, John Bolton.

“SHBA e vlerëson përcaktimin e Kosovës ndaj Hezbollahut si një organizatë terroriste. Këta terroristë iranian vazhdojnë të kërcënojnë stabilitetin në Lindjen e Mesme dhe në të gjithë botën. Bota e njeh sponsorizimin terrorist të Iranit dhe emërtimin e përfituesit kryesor të tij: Hizballahut”, ka shkruar Bolton në Twitter.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme