Arbëri

Analistët po e shohin të pafuqishëm Veselin, ngjarjet në PDK i shohin si përplasje me Thaçin

Kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli, duket se nuk po i ecë fjala brenda partisë.

Vendimi i tij për t’i larguar nga pozitat udhëheqëse personat që kanë probleme me ligjin, ka vënë në pah përplasjet dhe kundërshtimet brenda subjektit, raporton KTV.