Arbëri

Cakaj, Shahini e Molliqaj votojnë për herë të parë në Shqipëri

Cakaj, Shahini e Molliqaj votojnë për herë të parë në Shqipëri

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj, ministrja e Arsimit në Shqipëri, Besa Shahini dhe deputeti i PSD-së në Kosovës Dardan Molliqaj, kanë votuar për herë të parë në zgjedhjet lokale në Shqipëri.

Cakaj deklaroi se mbarëvajtja e zgjedhjeve vendore është pothuajse aq e rëndësishme sa mbajtja e tyre kësaj radhe.