Arbëri

Vuçiqi thotë se e ka zgjidhjen se si të dërgojë mallra serbe në veri të Kosovës

Foto: Reuters
 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka porositur se serbët në Kosovë nuk do të jenë të uritur dhe ka shtuar se ka zgjidhje, ndërsa ka kritikuar politikanët serbë që i dalin në mbrojtje kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, dhe të cilët punojnë kundër vendit të tyre.

Vuçiqi, në televizionin serb O2, i pyetur që të komentojë paralajmërimet se nga e hëna, dyqanet në veri të Kosovës nuk do të punojnë, dhe nëse pritet ndonjë katastrofë humanitare, ka thënë se nuk e di që dikush e ka paralajmëruar këtë.