Arbëri

Nisma politike e arsimit, trajtohet në “E diela me Kohën Ditore”

 

Gjendjes së arsimit, nga niveli parashkollor e deri tek ai universitar, por edhe politizimit të institucioneve të arsimit, u kushtohet këtë të diel Koha Ditore.

Gjithashtu, trajtohen punësimet e përkrahësve të Nismës në Ministrinë e Arsimit dhe në bordet e universiteteve publike, si edhe vendimet e dështimet e Ministrit Shyqiri Bytyqi, për punën e të cilit dhe ndryshimet në tentativë flet Jonuz Salihaj në intervistë.