Arbëri

20 vjet nga çmilitarizimi i UÇK-së

20 vjet nga çmilitarizimi i UÇK-së

Sot bëhen 20 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes për çmilitarizimin e UÇK-së.

Aty janë përfshirë në detaje fazat e dorëzimit të armëve, mbajtjes së uniformave, kalimin e një pjese të pjesëtarëve të UÇK-së në polici dhe administratë publike, etj.