Arbëri

Mustafa: Vendimi i Veselit e çliron PDK-në nga ankthi i njerëzve të paprekshëm

 

Qemajl Mustafa i cili deri tani drejtonte degën e Partisë Demokratike në Gjilan thotë se vendimin e shefit të partisë, i cili e largoi nga ky post, e ka marrë me shumë lehtësi.

Ai thotë se vendimi i Veselit është i duhur, ndërkohë që për aktakuzat të cilat rëndojnë mbi të, konsideron se janë të qëllimshme, dhe të njëjtat mund të vijnë edhe nga vet grupe brenda PDK-së.