Arbëri

“Familja dhe Shpresa” letër të hapur deputetëve: Plotësojeni ligjin selektiv për Gjykatën Speciale

“Familja dhe Shpresa” letër të hapur deputetëve: Plotësojeni ligjin selektiv për Gjykatën Speciale
 

Kryetarja e shoqatës “Familja dhe Shpresa” nga Klina , Zana Bytyqi-Geci përmes një letre të hapur sot i ka ftuar deputetët e Kosovës që ta plotësojnë urgjentisht Ligjin për Gjykatën Speciale në mënyrë që serbët që kanë kryer krime lufte ndaj civilëve shqiptarë të mund të ndëshkohen nga e njëjta gjykatë për masakrat e përdhunimet dhe krimet e tjera të shumta ndaj civilëve shqiptarë të Kosovës gjatë luftës 1998-1999.

Më poshtë letra e plotë, pa ndërhyrje, dërguar deputetëve të Kosovës: