Arbëri

LDK-ja kërkon shuarjen e delegacionit shtetëror e shkuarjen në zgjedhje

 

Gjykata Kushtetuese, në aktgjykimin e saj për jo-kushtetutshmërinë e projektligjit për dialogun, do të trajtojë edhe rolin e presidentit në dialogun me Serbinë

Siç raporton Koha Ditore, roli kryesor në udhëheqjen e negociatave i njihet Kuvendit dhe Qeverisë e jo edhe presidentit.