Arbëri

Kritika të shumta për Protokollin e Jahjagës në ditën e çlirimit, ajo nuk flet për dështimet

 

Fjalimet e ish-Presidentit Bill Clinton dhe ish-Sekretares Madeleine Albright, me gjasë, nuk janë kuptuar nga shumë qytetarë që kanë dalë në sheshet e Prishtinës për t’i dëgjuar heronjtë e çlirimit të Kosovës.

Por, për Protokollin e Shtetit, me rëndësi ka qenë që përkthim me kufje ka pasur për 650 mysafirët e mbledhur në formën e yllit, raporton KTV.