Arbëri

MPJ-ja e shqetësuar për sulmin ndaj autobusit shqiptar në Beograd, e alarmuar për mos reagimin e BE-së

MPJ-ja e shqetësuar për sulmin ndaj autobusit shqiptar në Beograd, e alarmuar për mos reagimin e BE-së

Ministria e Punëve të Jashtë ka shprehur shqetësimin për sulmin që është bërë gjatë ditës së sotme ndaj një autobusi shqiptar në Beograd, derisa është e alarmuar për mos reagimin e BE-së për këtë rast dhe rastet e tjera.

“Ministria e Punëve të Jashtme shpreh shqetësimin e thellë për sulmin ndaj autobusit me qytetarë të Republikës së Kosovës derisa po qarkullonte nëpër Serbi. Jemi të shqetësuar me këto sulme të vazhdueshme ndaj gjithçka që lëviz nga Kosova përmes këtij vendi fqinj dhe tashmë këto sulme po shfaqin potencial në rritje për të rrezikuar jetën e qytetarëve tanë”, thotë MPJ në një përgjigje për Koha.net.