Arbëri

Xavier de Marnac dekorohet me Medaljen Presidenciale të Meritave

Xavier de Marnac dekorohet me Medaljen Presidenciale të Meritave

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, sot dekoroi me Medaljen Presidenciale të Meritave, edhe ish-komandantin e KFOR-it dhe më pas ish-shef i EULEX-it në Kosovë, Xavier de Marnac.

Thaçi e falënderoi ish-shefin e ELUEX-it për kontribut të çmuar për forcimin e paqes dhe stabilitetit në vendin tonë.