Arbëri

Ish-presidenti amerikan Clinton pritet me nderime të larta dhe dekorohet

 

20 vjet pas luftës, për të dytën herë, ish-presidenti amerikan, Bill Clinton, po e viziton Kosovën.

Clintoni, i cili po qëndron në Kosovë për nder të 20-vjetorit të çlirimit, është nderuar nga presidenti Hashim Thaçi me dekoratën “Urdhri i Lirisë” për kontributin e dhënë, raporton KTV.