Arbëri

Për 3.4 % rriten çmimet e produkteve, ankohen qytetarët

Çmimet e produkteve bazë për familjet kanë shënuar rritje që nga gushti i vitit të kaluar për 3 deri në 6 përqind.

Të dhënat e Agjencisë së Statistikave të Kosovës, tregojnë për rritje të çmimit të konsumit nga mielli, mishi, pemët dhe disa ushqime të tjera, raporton KTV.