Arbëri

Kryetari i KQZ-së lëshon mbledhjen, thotë “Nuk kemi tagër të rrëzojmë dekretin e Metës”

Kryetari i KQZ-së lëshon mbledhjen, thotë “Nuk kemi tagër të rrëzojmë dekretin e Metës”
 

Kryetari i KQZ-së, Klement Zguri nisi mbledhjen e KQZ-së që ishte thirrur nga n/kryetari (PS) Denar Biba me kërkesë për të shqyrtuar dekretin e Presidentit për të shtyrë datën e zgjedhjeve.

“KQZ dhe unë personalisht duhet t'i bindemi një dekreti. Një dekret i Presidentit është detyrues. Refuzoj ta çoj në Kolegjin zgjedhor”, citon Mapo Zgurin.