Arbëri

Për Kosovën të debatohet vazhdimisht në KS të OKB-së, insiston Serbia

Për Kosovën të debatohet vazhdimisht në KS të OKB-së, insiston Serbia

Nesër mbahet mbledhja e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara në të cilën do të shqyrtohet raporti i Sekretarit të Përgjithshëm për punën e UNMIK-ut në periudhën 16 janar – 15 maj 2019, transmeton Koha.net .

Siç njofton FoNet, Serbinë në këtë takim e përfaqëson nënkryetari i Qeverisë së Serbisë dhe ministri i saj i Punëve të Jashtme Ivica Daçiq.