Arbëri

Haradinaj: Mujë Krasniqi një atdhetar i pashoq që na bashkoi përherë me pushkë e këngë

Haradinaj: Mujë Krasniqi një atdhetar i pashoq që na bashkoi përherë me pushkë e këngë
 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë pjesë sot në Klinë në Festivalin Folklorik "I këndojmë lirisë".

Haradinaj ka theksuar se Mujë Krasniqi - Kapuqi ishte ndër të parët që luftoi për lirinë e Kosovës dhe bashkë me Beqirin i kënduan lirisë dhe këngët e tyre u bënë frymëzim për luftëtarët e UÇK-së.