Arbëri

Kompania e vjehrrit të deputetit të AAK-së, Bekë Berisha auditoi partitë

 

Me mund të madh ishte gjetur një kompani që do t’i auditonte financat e partive politike për vitin 2017 dhe dy palë zgjedhjet e atij viti.

Kompania “Audit&Conto”, së fundmi, ka përfunduar punë me to dhe gjetjet janë diskutuar edhe në mbledhjet e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike, e shpejt pritet të publikohen.