Arbëri

Avokati i Popullit kërkon veprime në mbrojtje të fëmijëve në rrugë

Foto: Driton Paçarada / Koha / ilustrim
 

Avokati i Popullit, Hilmi Jashari, ua ka tërhequr vërejtjen disa institucioneve publike, duke u kërkuar që të ndërmarrin veprime konkrete në mbrojtje të fëmijëve në rrugë.

Raportin me rekomandime ua ka adresuar ditë më parë Policisë së Kosovës, Ministrisë për Punë dhe Mirëqenie Sociale (MPMS) dhe Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), shkruan sot “Koha Ditore”.