Arbëri

Stoltenbergu falënderon Shqipërinë për rolin e saj në KFOR

Foto: NATO
 

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka vizituar Tiranën për të biseduar me udhëheqësit atje rreth angazhimeve të Shqipërisë në misionet paqeruajtëse në kuadër të NATO-s nëpër botë.

Duke mirëpritur 10 vjetorin e Shqipërisë në NATO, Stoltenbergu lavdëroi vendin për kontributin e saj me trupa në misionet e NATO-s në Kosovë e Afganistan, si dhe në Letoni.