Arbëri

Ushtria e Kosovës dhe Shqipërisë në stërvitje ushtarake me NATO-n në Kroaci

Ushtria e Kosovës dhe Shqipërisë në stërvitje ushtarake me NATO-n në Kroaci
 

Ushtria e Kosovës, përkrah ushtarakëve të NATO-s, po zhvillon stërvitjen ndërkombëtare “Përgjigje e menjëhershme - 19” në Kroaci.

Përpos Kroacisë, kjo stërvitje ushtarake e NATO-s do të zhvillohet edhe në Slloveni e Hungari, ndërsa do të përfundojë më 6 qershor.