Arbëri

Shefat e hetimeve të përfshirë në amnistinë e të dyshuarve për fajde

Shefat e hetimeve të përfshirë në amnistinë e të dyshuarve për fajde
 

Një kallëzim penal i Policisë së Kosovës i ushtruar në vitin 2016 dhe i cili përfshinte emrat e gjashtë personave të dyshuar për disa vepra penale është penguar në procedim dhe është deformuar në përmbajtje për shkak të ndërhyrjes së zyrtarëve të lartë të Policisë së Kosovës dhe të Prokurorisë.

Disa nga personat e dyshuar janë pjesë edhe e aferës së fundit të fajdeve që është aktualizuar gjatë muajit maj të këtij viti, ku për pasojë janë arrestuar pesë persona, shkruan sot “Koha Ditore”.