Arbëri

Beqaj i “Pronto”-s, e merr me qetësi vendimin e Ambasadës së SHBA-së për viza

 

Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj thotë se ndihet i qetë ndaj paralajmërimit të Ambasadës së SHBA-së se nuk do të lëshojë viza për të përfshirët në disa nga rastet më të mëdha të korrupsionit.

Ministri Beqaj që është ndër të akuzuarit në rastin “Pronto”, është përgjigjur shkurt kur është pyetur për këtë nga televizioni.