Arbëri

Shoqëria civile letër peticioni Apostolovës lidhur me Ligjin për financimin e subjekteve politike

Foto: Koha / ilustrim
 

Organizatat si Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), Organizata për Demokraci, Anti-korrupsion dhe Dinjitet (Çohu), Demokraci Plus (D+), Lëvizja Fol, Balkan Investigation Reporting Network (BIRN), Demokraci për Zhvillim (D4D), Westminster Foundation for Democracy, i kanë drejtuar një letër peticioni shefes së zyrës së BE-së, Nataliya Apostolova.

Këtë letër peticioni ia kanë dërguar lidhur me zhvillimet e fundit për ndryshimin dhe plotësimin Ligjit prë financimin e subjekteve politike.