Erolld Musliu emërohet drejtor i Agjencisë së Zbulimit të Maqedonisë Veriore

Erolld Musliu emërohet drejtor i Agjencisë së Zbulimit të Maqedonisë Veriore

22 May 2019 15:20

Nga burime brenda Presidencës, Alsat mëson se është firmosur vendimi që për Drejtor të Agjencisë së Zbulimit të emërohet Erolld Musliu.

Nga të njëjtat burime gjithashtu bëhet e ditur se Blerim Kollari është emëruar për këshilltar sigurie, i cili në kabinetin e Pendarovskit vjen pas 12 viteve përvojë pune në Misionin e NATO-s në Shkup.

Goce Karajanov, këshilltar për politikë të jashtme. Karajanov është djali i Stojan Karajanovit, ish-ambasador i Maqedonisë në Shqipëri dhe Kosovë. Biljana Radeva, këshilltare për marrëdhënie me publikun, nga viti 2011 punonte në Ambasadën e Britanisë në Shkup si udhëheqëse e shërbimit për komunikim dhe diplomaci digjitale.

Këshilltare në kabinetin e presidentit për marrëdhënie me personat me aftësi të kufizuara do të jetë Luljeta Ademi, sekretar i përgjithshëm do të jetë tanimë ish zëdhënësi i Qeverisë, Mile Boshnjakovski. Profesori i Fakultetit juridik, Aleksandar Spasovski është emëruar këshilltar politik.

Pendarovski në kabinetin e tij ka angazhuar edhe disa bashkëpunëtor të jashtëm: ish diplomati, Denko Maleski; ish gjykatësja në Gjykatën Evropiane për të drejtat e njeriut, Mirjana Lazarova-Trajkovska; profesoresha e UEJL-it Besa Arifi si dhe ish ministrin Aleksandar Dimitrov dhe ambasadorin në pension, Aleksandar Tavçiovski.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme