Arbëri

20 vjetori i masakrës së Dubravës, i mbijetuari largohet me forcë nga tubimi

20 vjetori i masakrës së Dubravës, i mbijetuari largohet me forcë nga tubimi

Në 20-vjetorin e masakrës që forcat serbe orkestruan ndaj të burgosurve në burgun e Dubravës, situata eskaloi kur i mbijetuari i kësaj masakre, Shefqet Kabashi doli para të pranishmëve dhe iu drejtua krerëve të institucioneve se ata nuk meritojnë të jenë prezentë në këtë manifestim.

Derisa moderatorja e programit mundohej ta mbante situatën nën kontroll, ish-pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës iu drejtua disa të mbijetuarve të masakrës së Dubravës, duke i përmendur edhe me emra, si Hajredin Kuçin e Nait Hasanin, të cilët sipas tij, e kanë quajtur tradhtar.