Arbëri

Shala: Prokurorët e gjyqtarët, “kompromise” në rastet e korrupsionit

Shala: Prokurorët e gjyqtarët, “kompromise” në rastet e korrupsionit
 

Aktakuzat e korrupsionit, sipas kryetarit të Gjykatës se Apelit, Hasan Shala, ngrihen pa u hetuar mirë. Kjo, sipas tij, bën që shumica e gjykimeve të profilit të lart të mos marrin aktgjykime dënuese.

Në intervistën e javës, Shala ka folur për lojën pingpong mes prokurorisë dhe gjykatës si tendencë për të arsyetuar dështimet e sistemit të drejtësisë në luftën kundër korrupsionit. Shala ka folur edhe për mungesën e konsistencës në dënime, shkruan sot Koha Ditore.