Arbëri

Sveçla ia kujton Brovinës dënimin për dëshmi të rreme

Sveçla ia kujton Brovinës dënimin për dëshmi të rreme

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Xhelal Sveçla, ka thënë se Flora Brovina duhet të përballet me drejtësinë, pasi ajo sot pranoi se foton që e publikoi dje mund të jetë e falsifikuar dhe se nuk e ka verifikuar.

“Flora; Neni 390, par. 2 i Kodit Penal: "Kushdo që ofron prova të rreme për veprën penale . . . dënohet me [gjobë ose me burgim prej tre (3) muaj deri në tre (3) vjet]"”, ka shkruar Sveçla.