Arbëri

Të enjten, Thaçi kthehet në Rubikon

Të enjten, Thaçi kthehet në Rubikon

Të enjten mbrëma presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, kthehet në Rubikon të KTV-së.

Si e sheh Thaçi rolin e Gjermanisë, Francës dhe ShBA-së ne zgjidhjen e çështjes së Kosovës me Serbinë?