Arbëri

Tanushi shpallet “Dëshmor i Atdheut”, nesër ditë zie në Shqipëri

Tanushi shpallet “Dëshmor i Atdheut”, nesër ditë zie në Shqipëri

Këshilli i Ministrave në Shqipëri ka nderuar major Klodian Tanushin, i cili ra në krye të detyrës gjatë misionit të NATO në Letoni, duke e shpallur “Dëshmor i Atdheut” dhe duke e shpallur ditën e enjte, 16 maj, ditë zie kombëtare.

Për nder të Tanushit, ditën e enjte në Shqipëri në të gjitha institucionet publike e private, flamuri kombëtar do të ulet në gjysmështizë, raporton tch.