Arbëri

Zëvendësministri i Bujqësisë shpreh dyshimet për keqpërdorim me grante

Zëvendësministri i Bujqësisë shpreh dyshimet për keqpërdorim me grante
 

Zëvendësministri i Bujqësisë, Vesel Krasniqi, ka shprehur dyshimet e tij për keqpërdorimin e fondeve për grante dhe subvencione nga kjo ministri në kuadër të programit për vitin 2018.

Duke folur në Express Intervistën në KTV për ndarjen e granteve, ai ka thënë se sivjet janë vonuar për shkak të ndërrimit të ministrit dhe për shkak të buxhetit që kërkon një ndarje për projektet e vitit të shkuar.