Arbëri

Nga 15 qershori ulen tarifat roaming mes Shqipërisë e Kosovës

Nga 15 qershori ulen tarifat roaming mes Shqipërisë e Kosovës

Tashmë ulja e tarifave roaming të telefonisë celulare me Kosovën është zyrtare.

Këshilli Drejtues i Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postare miratoi të premten masat e propozuara në muajin mars, së bashku me vendimet përkatëse për rregullimin e tarifave roaming për të tre operatorët e telefonisë celulare në vend.