Arbëri

Djegia e milionave

Djegia e milionave

Edhe 4 milionë euro të taksapaguesve kosovarë do të shkojnë për projektin e ndërtimit të termocentralit “Kosova e Re”.

Përveç garancisë shtetërore, e cila do të jetë afërsisht 260 milionë euro që Qeveria dhe Kuvendi duhet të lëshojnë për këtë projekt 1.3 miliardë eurosh, Ministria e Zhvillimit Ekonomik tashmë ka shpallur edhe tender për “Shërbimet konsulente në formë të Inxhinierit të Pavarur të Qeverisë dhe Konsulentit të Pavarur Mjedisor dhe Social për TC ‘Kosova e Re’”.